Відомий український журналіст, телеведучий популярних проєктів каналу СТБ Григорій Решетник продовжує радувати багатотисячну армію своїх прихильниць і шанувальників. Цього разу Гриша влаштував дикі танці, точно в ритм з виступаючими на сцені артистами.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Григорія Решетника в мережі Instagram.

"Заряджаю вас на драйвовий ранок. З Гришею і СТБ можливо все", — коротко підписав свою публікацію Григорій Решетник.

Відомо, що новим ведучим легендарного шоу "Україна має талант" став саме Григорій Решетник. Тепер же українці можуть запасатися терпінням і чекати на прем'єрний випуск, який вийде в ефір спеціально до Дня Незалежності.

Григорій Решетник, фото з Instagram

Популярні новини зараз

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів

Показати ще

"Особисто для мене це велика честь і відповідальність перед командою проєкту і всією Україною. У нашій країні безліч талановитих і унікальних людей. Кожен з них мріє, щоб його неймовірні здібності побачили і оцінили. "Україна має талант" допоможе їм розповісти про себе на всю країну і навіть на весь світ. Цього року шоу стане ще масштабнішим, і глядачі знову переконаються, що з СТБ можливо все!", - заявив Григорій Решетник.

Раніше повідомляли, Григорій Решетник займе місце "Холостячки" Мішиної? Ведучий сів за суддівське крісло на "Україна має талант".

Як повідомляв Знай.uа, "Не впади в басейн": ведучий "Холостяка" Григорій Решетник влаштував дикі танці на честь відпочинку.

Знай.uа писав, ведучий Холостяка Григорій Решетник зачарував красунею-дружиною, ніби принцеса з казки: "З крихіткою".