У четвер, 5 серпня весь світ обговорював одну, найголовнішу новину - Ліонель Мессі залишає каталонський клуб "Барселона", якому віддав половину свого життя. Яка була реакція шанувальників.

Ця новина приголомшила шанувальників клубу "Барселони", і Ліонеля Мессі зокрема. Люди почали виходити на вулиці міста у формі футболіста, приходили до головного стадіону "Camp Nou", і плакали захлинаючись.

На одному з роликів, який опублікований в мережі, видно, що чоловік присів поруч з воротами, і ридав. Мабуть, ця новина була для нього повною несподіванкою, і готовий він до цього не був.

Також, з'явилася фотографія чоловіка, який на всю спину набив собі портрети футболістів команди, і найбільша ділянка саме у Ліонеля Мессі, так як він дійсно був улюбленцем мільйонів.

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Люди сиділи біля стадіону і просто мовчали, так як слова були тут зайві.

Пішла епоха, яка тривала практично 20 років.

З'явився він там у свої 13 років, і з того моменту клуб не міняв. У дорослу команду його взяли в 2003 році, і це раз і назавжди змінило хід історії футболу.

З клубом чоловік виграв 10 титулом чемпіона Іспанії, 4 Ліги чемпіонів УЄФА, і ще ряд нагород.

Ліонель Мессі, фото YouTube

Команда подякувала гравцеві за той внесок, який він зробив за всі ці роки, і побажали успішного продовження кар'єри. Що робитиме далі футболіст-поки що інформації немає.

Нагадаємо, що Ліонель Мессі покинув футбольний клуб "Барселона"

Також, Мессі зробив зворушливий подарунок 100-річному фанату: неможливо стримати сльози. Ліонель Мессі зробив зворушливий подарунок своєму 100-річному фанату

Як повідомляв портал Знай.ua, президент Ла Ліги заспокоїв фанатів "Барселони" через Мессі: до Зінченка в МС не перейде. Ліонель Мессі став вільним агентом і з'явилися чутки про перехід в МС