Популярна модель, телеведуча, "Міс Україна 2016" Олександра Кучеренко, а віднедавна ще й дружина відомого мандрівника Дмитра Комарова любить радувати шанувальників фото і відео в Instagram, де за нею стежать понад 130 тисяч осіб.

Як відомо, дівчина є телеведучою на відомому каналі ICTV, де веде рубрику для українських знаменитостей "33 за 3" у програмі "Ранок у великому місті" у форматі інтерв'ю. Суть такого проекту полягає в тому, щоб зірки відповіли відверто на поставлені запитання за обмежений час, а шанувальники цих зірок могли дізнатися їх краще.

Цього разу Олександра анонсувала новий випуск "33 за 3" з Вадимом Гутцайтом. Міністр молоді та спорту тільки повернувся з Олімпійських ігор в Токіо, де наші кращі українські спортсмени боролися за перемогу і чесно відвойовували 19 медалей за досягнення в різних видах спорту. У вівторок, 10 серпня, о 07:40 ранку на телеканалі ICTV, Вадим матиме можливість відповісти на запитання телеведучої.

скріншот з Insta Stories

Варто зазначити, що образ Олександри, як завжди, підібраний зі смаком. Цього разу телеведуча з'явилася в кадрі в смарагдовому шовковому костюмі.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що жеОлена Дмитра Комарова Олександра Кучеренко не витримала довгої розлуки: "Чекаю нового героя"

Нагадаємо, дружина Дмитра Комарова Олександра Кучеренко прийняла квіти від таємного шанувальника: поки чоловік у джунглях

Як повідомляв Знай.uа, дружина Дмитра Комарова Олександра Кучеренко хотіла отримати комплімент, а нарвалася на критику: "Забули погладити"