Молода українська співачка Jerry Heil, яка підкорила публіку своїм непересічним талантом та оригінальністю, заінтригувала "весільними" знімками.

На своїй сторінці в соцмережі Інстаграм, де на неї підписано 182 тисячі читачів, Jerry Heil опублікувала фотографії у білосніжному вбранні, схожому на весільне, позуючи просто у басейні.

"Я сказала тук 🐼❤️ Наша дівчинка виросла. …фото з репетиційного святкування…! 12-го всіх запрошую розділити цей день зі мною! Поставте собі нагадування 🔥", - написала співачка.

Jerry Heil, instagram.com/thejerryheil

Jerry Heil, instagram.com/thejerryheil

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Оскільки у своєму пості Jerry Heil не написала нічого конкретного, її підписники припустили, що насправді йдеться не про весілля, а лише про зйомки кліпу чи нову пісню.

"Можна хоча б такі дні не будуть спонтанними чи це закон мого життя?🤡😝! Арка готова. Купальник, до речі ! В ньому б 12.08 і була, але там такааа сукня! Що там ще треба? Нормально гостям запрошення за два дні розсилати? Батьки от зараз читають — і теж в шоці 😬", - написала вона.

"Думаю, прогрів. Недоговорки щоб люди собі додумали, а насправді може пісня", "Мене так маже-в'яже медовим вояжем 😌", "Я думала в тебе навіть хлопцяяяя немає. Вітаю. Хахах в мене інфакт ❤️🤣", "Кліп знімаєте, чи шо?", - пишуть у коментарях.

Jerry Heil, instagram.com/thejerryheil

Коментарі, instagram.com/thejerryheil

Коментарі, instagram.com/thejerryheil

Нагадаємо, у Jerry Heil несподівано з'явилася дитина: "Ви навіть не уявляєте". Співачка Jerry Heil показала несподіване відео

Як повідомляв портал "Знай.ua", Jerry Heil показала спідню білизну з українським орнаментом: "Вишиванка в зоні бікіні, не гоже". Jerry Heil показала цікаве фото

Також "Знай.ua" писав, заплакана Jerry Heil зібралась покинути Україну: "Хочу вирватися". Артистка зараз змінюється та шукає себе