На сторінці в соціальній мережі Instagram відомого українського боксера і телеведучого В'ячеслава Узєлкова, який зовсім недавно став учасником нового сезону телешоу "Одруження наосліп", з'явилася нова публікація.

На цей раз він вирішив поміркувати на питання про справжнє кохання. Як відомо, йому важко далося розставання з дружиною Мариною Боржемською, яка народила спортсмену двох дітей. У той час, як Узєлков дорікав чоловікові в неуважності до його потреб і здоров'ю, Марина звинуватила чоловіка в інфантилізмі і агресії.

Тепер же Узєлков, для якого проект «Одруження наосліп» був явно провальним, вирішив розглянути кохання з наукової точки зору.

"Що таке кохання, давайте подумаємо. І чи часто ми закохуємося і чому? Так ось, вчені все про думали за нас і ось що ми маємо: F63.9 — під таким номером любов внесена до реєстру захворювань Всесвітньою організацією охорони здоров'я... ВООЗ внесла любов в офіційний реєстр серйозних захворювань. Відтепер міжнародний шифр хвороби-F 63.9. Любов віднесли до психічних відхилень, до пункту «розлад звичок і потягів». Після алкоголіків, ігроманів, маніяків-паліїв, токсикоманів, клептоманів і висмикувачів волосся", - розповів він.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Крім того, він описує симптоми любові:

  • Нав'язливі думки про інше
  • Різкі перепади настрою
  • Завищене почуття власної гідності
  • Жалість до себе
  • Безсоння, переривчастий сон
  • Необдумані, імпульсивні вчинки
  • Перепади артеріального тиску
  • Головний біль
  • Алергічні реакції
  • Синдром нав'язливої ідеї: вона любить, я знаю, але мовчить.

У коментарях шанувальники боксера пишуть, що це найкраща з хвороб.

"Так нехай всі хворіють F63, 9 це краще, ніж лукавство, злість, жорстокість, ковіди і тд, так що краще хворіти любов'ю до себе, життя і, звичайно ж, добре хворіти "тим(тієї) самим(ой)». І нехай всі світяться щастям, як ти на цьому фото», - бажають фанати Узєлкову.

Нагадавши, Марина Боржемська видала свій лайфак для підтягнутого тіла: так схуднути зможе кожна

Як повідомляв Знай.uа, колишня В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська розповіла, заради кого потрібно стежити за собою: "Не для чоловіка"

Також портал Знай.uа писав, що Марина Боржемська розцвіла після розлучення з Узєлковим і розкрила секрет: дівчата зацінять