Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 46-річна знаменитість дуже захопилася трендовою соціальною мережею TikTok, куди тепер все частіше викладає різні відео.

Так, артистка вирішила трохи поностальгувати, згадавши про яскравий кліп на пісню "Морские Звезды", який презентувала ще в 2010 році. Зірка нагадала, як виглядала 11 років тому - в ролику виконавиця грає роль русалки з масивним чорним хвостом, яка відвідала вечірку біля басейну.

Наталя покрасувалася стрункою фігурою, а також пишними грудьми в глибокому декольте, доповнивши пляжний образ широкими сонцезахисними окулярами.

Варто відзначити, що за 11 років кар'єри у Могилевської вийшло ще багато пісень, які стали хітами, а в 2020 році співачка активно експериментувала зі стилем - в її гардеробі з'явилося більше яскравих вбрань.

Популярні новини зараз

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Показати ще

Крім цього знаменитість перефарбовувала волосся в блонд і рідний світло-русявий, а також може похвалитися поповненням в сім'ї - 7 років тому у Наталії повився собака породи лабрадор на прізвисько Ая.

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".