З міста Миколаїв прийшли новини з нотками абсурдності. Так, місцеві комунальники, які під час ремонтних робіт дорожнього покриття закатали в асфальт алею з деревами. У соціальних мережах кадри з такими "роботами" вже встигли викликати народне обурення.

Про це стало відомо завдяки новій публікації місцевого жителя Федора Левченка в мережі Facebook.

Публікація Федора Левченко, фото: Facebook

"Миколаїв, Микільська і кут артилерійської, навпроти військової комендатури. Дорожники дійсно (як писали вже раніше миколаївці) дорожники повністю закатали дерева в асфальт", — написав житель Миколаєва.

Публікація Федора Левченко, фото: Facebook

Популярні новини зараз

Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків"

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Федір Левченко також додав, що сьогодні після публікацій у соцмережах асфальт "трохи повідгрібали" від дерев.

Публікація Федора Левченко, фото: Facebook

"Потрібно робити спеціальні пристовбурні обмежувачі/рамки, для захисту дерев і попадання води в кореневу систему дерев", — зазначив Федір.

У коментарях інші николаевцы також обурилися діями дорожників. Хтось жартома запропонував у відповідь"закатати їх в асфальт".

Коментарі до публікації, скріншот: Facebook

Варто також нагадати нашим читачам, що українці помітили дивну поведінку будівельної техніки, яка працює на дорозі, що з'єднує Полтавську та Харківську області. Як видно з опублікованого в соцмережах ролика, знятого за допомогою відеореєстратора, асфальтоукладальна техніка успішно збила ще й дорожній знак, що стояв на узбіччі.

Раніше повідомляли, кияни поскаржилися на знущання комунальних служб: "Води немає 2 роки, але платіжки приходять регулярно".

Як повідомляв Знай.uа, з'явилися подробиці загибелі курсанта і дівчини у Львові: "Познайомилися в мережі і відразу закохалися".

Знай.uа писав, у Харкові комунальники хотіли полагодити дорогу, а замість цього знесли знаки: "Велике будівництво".