Телеведучий Володимир Ступка публічно вибачився перед травесті-дівою Монро за свої грубі слова в її бік.

Як відомо, раніше Дмитро, коментуючи в прямому ефірі каналу Kyiv Live червону доріжку Одеського кінофестивалю, що відкрився 14 серпня, звернув увагу на Монро і перепитав у колеги стать персонажу з уточненням "Це вона? Не воно?". Травесті-діва назвала цей інцидент ганьбою і порадила керівництву каналу проводити просвітницькі лекції на тему "Як звертатися до представників ЛГБТ".

Ступка зробив репост заяви Монро, в якому вона уточнила, що не тримає на нього образи за ці слова, так як він, можливо, "не в курсі базових речей, як правильно висвітлювати тему ЛГБТІК+". Монро зазначила, що вони з ведучим особисто знайомі, і вона жодного разу не чула в свою сторону якихось грубих слів і дій.

"Дякую за толерантність до моєї недосконалості. Треба зайнятися чищенням сміття зі своєї підсвідомості. Вибач, я реально не хотів нікого образити", - написав Ступка.

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Раніше ми писали про те, що Леся Нікітюк у довгій сукні примудрилася вивалити попу: "Королева експромту"

Нагадаємо, що Дмитро Ступка принизив травесті-Діву Монро в прямому ефірі: "Це вона? Чи воно?"

Як повідомляв Знай.uа, Лілія Ребрик перетворилася на Мерилін Монро і показала, що у неї під платицем: чоловікам пощастило

Також портал Знай.uа писав, що колишній Ірини Білик Діма Коляденко перетворив Джамалу на офіціантку на МастерШеф: "Дві спаржі, будь ласка"