До прем'єри всемасштабного українського телешоу під назвою "Співають всі" залишилися лічені дні.

Адаптація з'явиться на телеекранах країни вже цієї суботи, 21 серпня 2021 року. О 21:00 Українці зможуть спостерігати щось грандіозне за участю цілих 100 суддів, включаючи Тоню Матвієнко, Наталію Фаліон, Мілу Нітіч, Світлану Білоножку, Ніну Матвієнко та Оксану Пекун, про яких зараз піде мова.

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко, фото: Instagram

Ці прекрасні жінки "воювали" між собою в битві українських образів. Шанувальникам майбутнього проекту пропонують вибрати, який з представлених нарядів їм подобається найбільше.

"1. Тоні Матвієнко @tonya_matvienko. 2. Наталії Фаліон @nataliafalion. 3. Міли Нітіч @mila_nitich_official. 4. Світлани Білоножко @svitlana_bilonozhko. 5. Ніни Матвієнко. 6. Оксани Пекун @oksana_pekun. Залишайте цифру від 1 до 6 в коментарях", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Міла Нітіч, фото: Instagram

"3 наряд", "2 - Наталії Фаліон", "1 і 3", "1🔥🔥🔥", "6", "Всi🔥🔥🔥", "Тоня Матвієнко. Дуже красивий і ніжний образ", "Тоня і Ніна Митрофанівна❤️❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍 кращі", "Світлана Білоножко", "1❤️❤️❤️❤️", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Ніна Матвієнко поставила зятя Арсена Мірзояна "на лічильник " через піцу

Як повідомляв "Знай.ua", Балан, Яремчук та Дядя Жора пообіцяли жорсткі випробування учасникам "Співають всі": "Без драм не обійдеться"

Знай.ua писав, шоу "Співають усі" представило нову десятку суддів: Олександр Павлік, діва Монро, Наталія Валевська та інші