На зірок Голлівуду рівняються мільйони-мало хто не мріяв бути схожим на улюбленого актора або актрису. Але самі кумири часто теж страждають, комплексуючи з приводу своєї зовнішності.

Анджеліна Джолі

Фото: prozvezd.ru

Предмет бажання сотень тисяч дівчат по всьому світу-губи як у Джолі. При цьому сама актриса вважає, що ця частина її тіла занадто кидається в очі, і навіть подумувала колись зменшити їх.

Крістен Стюарт

Популярні новини зараз

Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році

Українцям спишуть частину боргів за комуналку: кому дозволять не платити

Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Показати ще

Фото: prozvezd.ru

Актриса зізнавалася журналістам, що не любить свої вуха. Вона вважає, що природа обдарувала її занадто великими вухами, тому намагається ховати їх за волоссям.

Вілл Сміт

Фото: prozvezd.ru

Через вуха комплексує і Вілл Сміт. У школі майбутнього красеня називали "слоненям Дамбо", і це сильно його ображало.

Періс Хілтон

Фото: prozvezd.ru

Ефектна красуня Періс Хілтон змушена ховати свої ніжки вражаючого 42-го розміру. Щоб приховати справжній розмір, вона вибирає взуття на дуже високих підборах.

Вікторія Бекхем

Фото: prozvezd.ru

Жінка, яка зуміла підкорити світ моди і стати зразком елегантності для мільйонної армії шанувальників, переживає з приводу своєї посмішки. Саме тому практично на всіх знімках вона – з серйозним виразом обличчя.

Скарлетт Йоханссон

Фото: prozvezd.ru

"Чорна вдова" Скарлетт Йоханссон коплексує через свою зовнішність, називаючи себе»жабеням". На її думку, вона занадто вгодована для Голлівуду.

Том Круз

Фото: АДМЕ

Красунчик Том Круз все життя переживає через своє зростання. З чуток, він навіть підбирав собі взуття зі спеціальною підошвою, щоб здаватися хоч трохи вище.

Нагадавши, Хайді Клум завагітніла всією сім'єю-відразу три округлих животика. Хайді Клум здивувала" животатим " фото всієї родини

Як повідомляв портал " Знай.ua", від мавпи до Анджеліни Джолі: топ-10 кращих костюмів на Хеллоуїн від "Королеви крику" Хайді Клум. Хайді Клум натякнула на образ, яким цього року збирається вразити в День Всіх Святих

Також " Знай.ua " писав, Хайді Клум потрясла грудьми для молодого рокера. 46-річна модель знає, як вразити 29-річного чоловіка