Відома українська телеведуча, зірка шоу "Світське життя" Катерина Осадча частенько радує численних шанувальників в Instagram новими публікаціями.

У четвер, 19 серпня, знаменитість разом з чоловіком Юрієм Горбуновим повідомили радісну новину - вони стали батьками вдруге.

Так, артистка зізналася, що у них з коханим о 5:05 ранку народився хлопчик, а також назвала вагу і зріст новонародженого - 3250 грамів і 52 сантиметри. Зірка поки не показує обличчя сина, проте зізналася, що вони з чоловіком так і не придумали малюкові ім'я.

Варто зазначити, що це друга спільна дитина для Катерини та Юрія - разом пара виховує сина Івана. Однак у Осадчої є старший син Ілля від попереднього шлюбу з депутатом Олегом Поліщуком.

Щаслива матуся зробила кілька ніжних селфі з палати пологового будинку - ведучій подарували безліч масивних кульок, букетів квітів.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Юрій Горбунов же зазначив, що був присутній на пологах і всіляко підтримував дружину. Водночас Катерина зворушливо подякувала шанувальникам і зірковим колегам за теплі привітання і зізналася, що їхня сім'я збирається дивитися "Вечір прем'єр. Літня серія" у неділю 22 серпня.

"Дякуємо за таку неймовірну кількість привітань!!!❤️

святкуємо з малюком першу добу його життя.

Все ще вибираємо ім‘я 😇 і готуємося дивитися вже разом :) наш «Вечір прем‘єр. Літня серія», адже малюк концерт чув, але не дивився 😂

вже цієї неділі о 20:15 🥳

до зустрічі."