Відома українська актриса, головна героїня першого сезону шоу "Холостячка" Ксенія Мішина частенько ділиться з шанувальниками всілякими фотографіями і відео на сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 810 тисяч чоловік.

Десь місяць тому вона розлучилася з гумористом Олександром Еллертом. А зараз чоловік поділився публікацією, пов'язаною з майбутньою прем'єрою нового грандіозного пісенного шоу "Співають всі". Чоловік запропонував зібратися компанією з 21 людини, щоб гарненько повеселитися.

Олександр Еллерт, instagram.com/ellert_a

"Адже в дУші, і в душI, і за кермом і в маршрутці ... і вдома і на роботі... ви в курсі, що всі вахтерші співають "красное вино, тёплый летний дождь" ... а хірурги собі під ніс "зажигай, а не прожигай!"...я ось третій день співаю "дайте Оскар этой богине" ... але завтра (прим. вже сьогодні), нарешті, у нас буде можливість заспівати всім і відразу... оголошується магія вокалу...", - пише Олександр Еллерт в публікації.

Олександр Еллерт, фото: Instagram

Після цього Олександр поцікавився в українців, яка ж у них пісня зараз крутиться в голові. І запропонував підписатися на проект в різних соціальних мережах, щоб отримувати інформацію про головні секрети та інтриги.

Нагадаємо, Ксенія Мішина гірко заплакала після розриву з Олександром Еллертом: час не лікує

Популярні новини зараз

Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Ксенія Мішина віддалася іншому, жодної згадки про Олександра Еллерта: "Я надзвичайна"

Знай.ua писав, знову разом? Олександр Еллерт показав дику пристрасть з Ксенією Мішиною: "З річницею, кохана"