Російська блогер і донька онкохворої Анастасії Зворотнюк Анна розповіла, як святкувала з подружками річницю дівич-вечора перед весіллям. Про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Коли все було ідеально, люди, місце і час. Спасибі величезне @wow_turetskaya, що зібрала нас всіх і влаштувала таке свято, це було дуже весело, стільки творчих, красивих і неймовірно позитивних дівчат разом. І не можу не відзначити гумору нашої @wow_turetskaya, це була річниця "дівич-вечора", чули коли-небудь таке?", - дивується вона.

При цьому, каже Заворотнюк, не обов'язково чекати якихось важливих подій у житті, щоб влаштувати свято.

Популярні новини зараз

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

"Я вважаю, що свята дуже потрібні людям. Для емоційної розрядки і заряду енергією і позитивом! А ви влаштовуєте свята?",- поцікавилася вона у своїх прихильників.

У коментарях фанати красуні розповідають, що також влаштовують посиденьки з подругами.

«Ми з дівчатами часто збираємося ось уже 61 рік. Нас 7 чоловік і подружилися ми в першому класі...", "Дочекалися фоток! все так було круто і красиво!", "Прекрасне свято і привід провести час в компанії улюблених подруг, можна хоч щороку повторювати, головне, щоб було бажання і можливість», - розповідають люди.

Нагадаємо, раніше Дочка Анастасії Заворотнюк приміряла білу сукню: "завидна наречена"

Як повідомляє портал Знай.uа "Ганяти курей і валятися на грубці": Анна Заворотнюк заговорила про сільську романтику, ось як треба відпочивати

Також Знай.uа писав, що Дочка онкохворої Заворотнюк терміново їде до Криму: "дуже мені допоможете"