Відома співачка, ведуча і шоувумен Анна Семенович просто обожнює ділитися зі своїми шанувальниками яскравими кадрами з життя. Цього разу 41-річна артистка постала перед камерою в дуже своєрідному костюмі, в образі спокусливої аборигенки.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Анни Семенович в мережі Instagram.

Публікація Анни Семенович, скріншот: Instagram

"Особисто я до п'ятниці готова, а ви?", - підписала публікацію Анна Семенович.

Ось такий знімок опублікувала Анна Семенович. Можна побачити, що артистка перед камерою фотографа відчуває себе, як завжди, впевнено. Анна в образі спокусливої аборигенки "П'ятниці", яку наш читач може пам'ятати за романом письменника Даніеля Дефо "Робінзон Крузо", сміливо присіла на столик і почала позувати.

Популярні новини зараз

Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям

Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття

Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Анна Семенович приховала всі свої пишні форми під жовтою сукнею або чимось схожим на неї. Швидше за все - це жовтий шматок тканини. А ось на голові у Анни красується доволі дивний "кокошник" зі всіляких ниток, косичок та декоративних елементів.

Віддані шанувальники не залишили без уваги таку фотографію і почали активно коментувати знімок.

Ось, що пишуть під публікацією фанати: "Ви не на жарт серйозно до п'ятниці підготувалися! Нехай вихідні видадуться такими ж яскравими!", "Да... фотошоп творить чудеса чудові...", "Красуня моя ти", "Вождь племені Тумба Юмба", "Така незвичайна і така ух", "Неймовірна потужна жіноча жіночна енергія від вас виходить. Іноді дивлюся на фотографії і стан просто зчитується, бажаю кожній жінці сяяти і розвиватися", "Ого яка п'ятнична краса, ми поки ще в роботі, але до вечора обов'язково будемо готові", "В такому вбранні П'ятниці потрібен Робінзон?".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, Міла Кузнєцова з 15-м розміром розповіла, як ростуть її груди: "Cтає з кожним роком все більше і більше".

Як повідомляв Знай.uа, шанувальники шоковані виглядом розповнілої Анни Семенович: "Бабкіна молодше виглядає".

Знай.uа писав, з Ганни Семенович зірвали Instagram-маску, ідеальне обличчя миттю зникло.