Колишній народний депутат українського парламенту від фракції "Партія регіонів" Олег Царьов нещодавно повідомив про смерть своєї 17-річної доньки Катерини. Судячи з фотографії, опублікованій ним, смерть сталася 15 Липня 2021 року.

Про це Олег Царьов написав на своїй сторінці в Facebook.

Публікація Олега Царьова, скріншот: Facebook

"Коли вмирає твоя дитина, здається, що разом з нею вмираєш ти або частина тебе. Ні. Не так. Ти вмираєш разом з нею, а шкодуєш, що не замість неї. Ти вже мертвий всередині, хоча можеш здаватися ще живим зовні. У мене померла донька.

Я не зміг її захистити. Я ніколи собі цього не пробачу. Частина мене померла разом з нею. Частина мене лежить і обіймає її в могилі. Частина мене ще жива, але прагнути померти швидше і зустрітися з нею. Обійняти її.

Популярні новини зараз

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

Я зняв з неї вже мертвою, але ще неначе живий, хрестик. Повісив собі на груди. Коли кладу руку на груди, здається, що вона мене обіймає. Було б легше, якби я вірив у загробне життя. І ще. Я не такий сильний, як думав...", - написав він у Facebook.

Причини смерті доньки Олег Царьов не озвучив. У 2014 році "ідеолог Новоросії" втік з України до РФ. Його донька якийсь час проживала в окупованому Криму.

Раніше повідомляли, маленький українець з рідкісним генетичним захворюванням живе без частини мозку: "Нам не давали жодних шансів".

Як повідомляв Знай.uа, ненажерлива тварюка з'їла мозок 7-річного хлопчика після купання в озері: залізла через ніс.

Знай.uа писав, українець заборгував своїй дитині 150 тисяч гривень аліментів: "7 років не платив".