Михайло Заливако поділився з шанувальниками зворушливою фотографією з Ганною Богдан. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Після того як харківський бізнесмен Михайло Заливако взяв участь в останньому сезоні шоу "Холостяк" кількість передплатників на його офіційній збільшилася до 203 тисяч. Чоловік намагається регулярно публікувати різні фотографії з життя зі своєю обраницею Ганною Богдан, А також ділитися своїми думками.

У середині серпня пара поїхала до Греції. Про подробиці відпочинку розповів сам бізнесмен на своєму Instagram. Свою розповідь він забезпечив поруч відеозаписів і фото вечірки на яхті.

Заливако зізнався, що парочка приїхала на день народження його хорошій подрузі. На фотографіях можна було побачити, як чоловік міцно обіймає дівчину. Сам Заливако зазначив, що вірить в дружбу між чоловіком і жінкою і дуже цінує відносини з дівчиною.

Після всього 24 серпня бізнесмен опублікував фотографію романтичного поцілунку з Анною Богдан в сторіз своєї соціальної мережі.

Популярні новини зараз

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Показати ще

Нагадаємо, Катерина Кухар показала всю свою красу і не стрималася :" у вир з головою". Катерина Кухар показала всю свою красу

Катерина Кухар розповіла, як повернулася в балет за три місяці після пологів: "Великий штраф". Кухар розповіла, як поборола післяпологову депресію

Як повідомляв портал " Знай.ua", відкинутий Мішиною Льоша Тригубенко пізнав нове фіаско на очах у Юлі "зайчика": "Мені сподобалося". Тригубенко зізнався, що поразка його надихає ставати краще.