Відома українська співачка, а також зірка серіалу "Школа" Анна Тринчер не так давно святкувала свій день народження. Шоумен Слава Дьомін прийшов до неї в гості з подарунками, а також каверзними питаннями.

Деякий час назад на YouTube каналі Люкс ФМ з'явилася нова рубрика, суть якої задати знаменитості 29 питань, а людина повинна щиро на все це відповісти. Таке, виходить міні-інтерв'ю.

Питань до Анни було багато, зокрема каверзних, так як персона вона неоднозначна. Поговорити встигли і про заміжжя, і про операцію зі збільшення грудей, а звичайно ж про молоду людину співачки, який неодноразово був помічений в скандалах.

Прозвучало питання, що ж вибере Аня - міні або декольте, і, як не дивно, вона віддала перевагу міні, так як: "Я не зробила собі ще груди". Звідси прозвучало наступне питання, на яке дівчина відповіла "Так". Виявилося, що блогерка планує в майбутньому збільшити груди.

Хоче збільшити до другого розміру, і це просто внутрішнє бажання, але, боїться, так як два місяці життя випадає.

Популярні новини зараз

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Також, поговорили і про нові стосунки Анни Трінчер з блогером Олександром. Слава Дьомін відразу ж поставив питання-чим ці відносини відрізняються від попередніх.

"Вони екологічні дуже. Ми разом дуже ростемо швидко. Ми разом один одного підбурюємо рости, надихаємо. Ми ні в якому разі не ображаємо, намагаємося не образити наші почуття, не знецінити. Це насправді інший рівень відносин, які у мене коли-небудь були" - розповіла дівчина.

Нагадаємо, Jerry Heil і Анна Трінчер після сварки заспівали дуетом, але розгнівали українців: "Як низько". Jerry Heil і Анна Трінчер представили шанувальникам спільну композицію

Як повідомляв портал Знай.ua, Jerry Heil" злила "відверті фото Анни Трінчер, зірка TikTok помстилася: "дуже негарно". Jerry Heil запевнила, що скріншот листування з Анною Трінчер опублікувала випадково

Також Знай.ua писав, фаворитка Павла Зіброва Анна Трінчер з побитим бойфрендом заявили про поповнення