Популярна українська телеведуча програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна", партнерка по ранковому шоу Анатолія Анатоліча Лілія Ребрик частенько радує своїх шанувальників яскравими фото з життя. Однак цього разу без нарядів і зізнань.

Лілія показала "повноцінного члена сім'ї" - собачку на ім'я Діксі. Про це стало відомо завдяки новій публікації Лілії Ребрик в мережі Instagram.

Публікація Лілії Ребрик, скріншот: Instagram

"Фото з улюбленицею #дикасімейка Діксі - невипадково! Сьогодні негласне свято всіх собаківників: день подяки своїй собаці! Ми Діксі вдячні: - за її ніжний характер; - за її розуміння нас, людей; - за послух; - за те, що з нею ми стали ще більш відповідальні (особливо-Діана) за суцільне кохання;... і просто за те, що вона у нас з'явилася! Пишіть - за що ви вдячні своїм собачкам? Чому вони вас навчили?", - пише Лілія Ребрик.

Публікація Лілії Ребрик, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз

Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими

Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

Показати ще

Телеведуча опублікувала відразу кілька фотографій, на яких можна помітити, як сім'я Лілії влаштувала невелику фотосесію разом з Діксі, Лілія і її доньки були в піжамах і вмостилися на гамаку посеред дворика приватного будинку. Також телеведуча опублікувала фотографію з чоловіком.

Раніше повідомляли, Лілія Ребрик приміряла образ української Мерилін Монро: "Красива і незламна".

Як повідомляв Знай.uа, Лілія Ребрик перетворила сукню на вишиванку перед Днем Незалежності: "Око не відірвати".

Знай.uа писав, Юрій Горбунов разом з Русланою та Оленою Кравець відкрив нову точку на карті України: Катю Осадчу залишили вдома.