Стало відомо про те, що Ксенія Мішина і Олександр Еллерт засвітилися на весіллі друзів. Все це через місяць після розставання, шанувальники сподіваються на возз'єднання.

Справа в тому, що в суботу, 28 серпня відбулося весілля популярних в Україні акторів - Дмитра Сови і Даші Легейди. На захід були запрошені такі люди як Ксенія Мішина і Олександр Еллерт, з яким вони розірвали стосунки близько місяця тому. Більш того, там дівчині вдалося навіть зловити букет нареченої.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт, фото: Instagram

Колишня пара продовжує тримати інтригу навколо того, помирилися вони чи ні. За цей місяць їх вже кілька разів бачили разом. Гість весільної церемонії Данило Мірєшкін опублікував в мережу кадри, на яких пара стоїть разом.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт, фото: Instagram

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

Коли Ксенія Мішина зловила букет нареченої, вона підбігла до подруги Даші, щоб обійняти її, після чого до сина Платона, який стояв біля Олександра Еллерта. Він взяв у руки букет, і ролик закінчився.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт, фото: Instagram

Офіційно вони самі не підтверджують того факту, що знову разом, однак, всі сливи говорять про це у відкриту.

Нагадаємо, що про розрив відносин повідомила Ксенія Мішина у себе в Instagram, але, через кілька місяців вони вирушили разом на відпочинок, як повідомляли джерела.

Далі, Олександр Еллерт привітав жінку з річницею їхніх стосунків у мережі, а Ксенія Мішина поділилася фотографією букета, але, не зізналася від кого він.

Кілька днів тому їх знову побачили разом в аеропорту. Фани переконані, що кохані примирилися, і далі продовжують будувати відносини.

Нагадаємо, Олександр Еллерт зайнявся улюбленою справою Ксенії Мішиної і мало не злетів з гори: "паморочиться"

Теж, Знай.ua писав, "Холостячка" Ксенія Мішина показала, з ким відпочиває після розставання з Еллертом - " мій захисник!"

Як раніше повідомляв Знай.ua Олексій Тригубенко " втік "на Сейшели після розставання Еллерта і Мішиної:"Можете мене привітати".