Відомий автор-сценарист "Кварталу 95" і переможець реаліті-шоу "Холостячка" Олександр Еллерт частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 360 тисяч чоловік.

Зараз чоловік поділився своїм болем після того, як він постояв на цвяхах. І в першу чергу це важко не через те, що ти знаходишся на гострому предметі, а лише тому, що складно терпіти. Перша біль, за словами Олександра, за відчуттями схожа з тим, якщо ви зважилися взутися в Медузи, потім додали злегка кропиви, наступили на вугіллячко з багаття під ваш розмір ноги і якщо ваша ступня - це мізинець на нозі, яким ви вдаряєтеся об куточок дивана.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт, фото з Instagram

"I кайфуємо... а тепер терміново на розпечений пісок ... трішки битого скла... і трошки окропу ... якщо що, пройшло хвилини три!)) Не переживайте, я вже сказав: "Все-Все, вистачить, встаємо!" але у відповідь я почув: "Ще 2 хвилини і все пройде!". І це правда! Головне пройти цей бар'єр нереальної болю! Потім легше. Але у кожного він свій! Все як в житті!)", - пише Еллерт у публікації.

Олександр Еллерт, фото з Instagram

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Друга біль, знову за його словами, повинна бути приємною, проте є такою, але глибокою. І до першого болю людина вже звикає поступово, а ось друга - навіть не фізична, а внутрішня. Після цього Олександр Еллерт вирішив дати пораду, якщо ви раптом вирішити спробувати теж постояти на цвяхах. Поруч з вами повинен знаходитися близька людина, яка могла б взяти вас за руку, обійняти, поцілувати і перебувати поруч.

"Спасибі моїй Ксю💚 Без неї і її підтримки я б не вистояв 45 хвилин👻", - додав він.

Нагадаємо, "Холостячка" Мішина видала, чим займається вранці з Еллертом, і це не інтим

Як повідомляв "Знай.ua", Эллерт показав, яка "Холостячка" Мішина в ліжку: "Домовилися о 5 ранку"

Знай.ua писав, "Холостячка" Мішина змусила Еллерта стояти на цвяхах: "Шлях до істини"