Відома турецька акторка Хенде Ерчел, яка прославилася на весь світ завдяки серіалу "Постукайся в мої двері", порадувала шанувальників новими кадрами, і заговорила про час.

Новий пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно вона ділиться з шанувальниками кадрами зі свого життя. Щодня за нею спостерігає більше 24 мільйонів користувачів.

Цього разу Хенде Ерчел поділилася з фанатами задумливими фотографіями з відпочинку, де вона не так давно була. Дівчина зробила фотографії на терасі, з якої відкривається прекрасний вид на місто.

"Нехай час зупиниться тут" - підписана нова публікація дівчини. Вона загадково дивиться в камеру, насолоджуючись кожним моментом, який проводить там.

У коментарях користувачі почали писати їй коментарі, і побажали чудово провести цей відпочинок, перед початком зйомок в черговому проекті.

Популярні новини зараз

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Показати ще

"Ви дорогоцінні! 😍 Насолоджуйтесь заслуженим відпочинком ♥";

"😍";

"You looking amazing😍😍 i love you so much";

"Хандее, ти така красива";

"Нарешті щось цікаве😇";

"😍😍😍😍";

"Що це за Краса 🔥❤️";

"Безтурботна Краса😍 ♥️🧿".

Нагадаємо, що дівчина прославилася завдяки своїй ролі в турецькому серіалі"Постукайся в мої двері". Проект став для неї значущим.

Вона не тільки стала неймовірно популярною, і знайшла нову сім'ю серед шанувальників, але, і зустріла свою любов. Зараз дівчина перебуває у відносинах з партнером по серіалу, актором Керемом Бюрсіном.

Варто відзначити, що багато хто знаходить подібності в зовнішності Ханді з героїнею українського "Холостяка" Юлією "Зайкою".

Нагадаємо, Ханде Ерчел з "постукайся в мої двері" в обтягуючому купальнику показала як відпочиває:"нарешті".

Як повідомляв портал Знай.ua, зйомки серіалу "постукайся в мої двері" припинені: Ханде Ерчел і Керем Бюрсін не стримали емоцій.

Також Знай.ua писав, Каменських, Полякова, Камінська, Астаф'єва і Дорофєєва потрапили в топ-5 найбільш с * ксуальних сідниць.