Популярний український співак, ватажок тисяч прихильниць, яких ласкаво називають "вовчицями" Олег Винник продовжує спілкуватися зі своїми шанувальниками в мережі і радувати неймовірними новинами. Цього разу співак зрадів, що шоу "Маска" повертається на телеекрани.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олега Винника в мережі Instagram.

Публікація Олега Винника, скріншот: Instagram

"МАСКА @maskaukrainetv повертається в наше життя, а згодом і на ваші екрани. Неймовірно цікаві нові герої. А ще цікавіше, хто ж ховається під їх костюмами?", - пише Олег Винник.

Олег Винник, фото: Instagram

Популярні новини зараз

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Олег Винник, який вже кілька років не радував фанаток новим альбомом, опублікував відразу дві майже однакові фотографії. На знімках співак позує на фоні брендової стійки з назвою шоу "МАСКА".

Олег був одягнений у синю сорочку і темні джинси з грубого матеріалу, а на поясі артиста виблискувала бляха від міцного ременя.

Віддані шанувальники почали активно ставити схвальні оцінки у вигляді лайків, а також залишати коментарі з компліментами і фразами, що мовляв вже "зачекалися".

Ось, що пишуть під публікацією Олега Винника: "Удачі на зйомках, найкращий", "Оу, чекаємо з нетерпінням!", "Ви найкращий суддя-слідчий, успіхів", "Олег, не чекайте "черги" на свою думку... Інакше-Вам знову припишуть пасивність в припущеннях...", "Мій синулька чекає і весь час запитує Коли ми будемо дивитися "Маску"))", "Супер".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, Дзідзьо з Олегом Винником пальчиками змусили фанаток тріпотіти від бажання: "Найкращі чоловіки України".

Як повідомляв Знай.uа, зіркові детективи на шоу "Маска": що готують українцям Дзідзьо, Каменських, Полякова та Остапчук.

Знай.uа писав, Олег Винник заінтригував усіх своїх "вовчиць": "Шалено любить і чекає".