Відомий український співак Михайло Хома, також відомий як DZIDZIO, розповів про завершення зйомок комедії "Де гроші?". Відповідне відео-трейлер фільму він опублікував на власній сторінці у Instagram.

«До вашої уваги тизер нашої комедії-квесту «ДЕ ГРОШІ»! Прем‘єра 21 жовтня у всіх кінотеатрах! Підтримайте нас!», - звернувся виконавець і актор до своїх фанатів.

У тизері постійноо щось відбувається, він дуже динамічний та насичений. При цьому не лунає жодного слова, крім назви стрічки наприкінці – тобто зробити висновки про майбутній сюжет можна тільки дуже приблизні.

Відомо лише, що за сюжетом піаніст-авантюрист Міша у пошуку грошей на визволення друга з-під арешту влаштовується працювати до старої власниці таємничого будинку-квесту. Але він не знає, що питання "Де гроші?" цікавить не тільки його: всі в цьому будинку шукають гроші.

«Цікаво-цікаво, чекаємо», «Дуже крутий тизер», «Круто, чекаємо з нетерпінням», «Чекаємо!», «Непогано, буду чекати», «Інтрига наростає! Дуже чекаю!», «Ще так довго чекати», «Воуу! Чекаємо з нетерпінням», «Так швидко! Дуже цікаво, чекаємо на прем'єру», - пишуть у коментарях фанати DZIDZIO.

Популярні новини зараз

Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Показати ще

Напередодні співак DZIDZIO розповів Катерині Осадчій для "Світського життя" про те, як живе зараз після розлучення зі співачкою Slavia.

Крім того, DZIDZIO також заявлений у списку артистів, що виступатимуть на концерті до дня Незалежності разом зі співаком Олегом Винником.

Також у липні DZIDZIO заявив про початок зйомок комедії "Де гроші?" з Адою Роговцевою.