Відома українська співачка Настя Каменських в останній день літа розповіла фанатам про найяскравіші моменти.

Настя Каменських, скріншот з відео

У своєму Instagram Настя Каменських зазначила, що це літо було настільки класним, що їй би хотілося запам'ятати кожен його момент. Адже цього року вона багато проводила яскравих літніх вечорів з близькими.

Настя Каменських, скріншот з відео

"Як ми сміялися і не могли зупинитися. Як танцювали так, ніби нас ніхто не бачить, грали у всілякі ігри і співали найрізноманітніші пісні. І було так добре 😌 коли відвідала одну з улюблених країн, гуляла по кам'яних вуличках і милувалася красивими будівлями і щасливими людьми 😍 на світанку вдихала солене морське повітря, а на заході милувалася тим, як сонце м'яко торкається води", — розповіла вона.

Також Настя Каменських зізналася, що за це літо з командою проїхала 20 000 кілометрів і відвідала десятки міст, щоб дарувати свою музику шанувальника.

Настя Каменських, скріншот з відео

" Я співала і творила для вас, а ви співали разом зі мною і так само, як і я, насолоджувалися кожною секундою ♪ це літо було дивовижним і подарувало мені стільки щастя і любові. І я обов'язково збережу його в своєму серці ♥️Дякую, літо! Було класно", - підсумувала Настя Каменських.

Настя Каменських, скріншот з відео

Нагадаємо, що Настя Каменських креативно попрощалася з літом у лимонній сукні:"завжди буде багато".Настя Каменських поділилася зворушливими знімками в останній день літа

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Настя Каменських кинула Потапа і поділилася болем: "сьогодні знову, кожен по своїх". Жінка розчулила шанувальників спільним знімком з Олексієм Потапенко і собачкою Мімі.

Також "Знай.ua" писав, Настя Каменських підставила Юрію Горбунову голу частину тіла, поки Катю Осадчу затиснув Потап:кумам можна. Жінка показала серії фотографій з дня народження телеведучого.