Російська співачка, телеведуча, акторка і дружина популярного співака Валерія Меладзе Альбіна Джанабаєва, відома багатьом завдяки участі в українському жіночому поп-колективі "ВІА Гра" з 2004 по 2013 роки, останнім часом стало активною користувачкою Instagram, де продовжує радувати своїх шанувальників.

Як відомо, 1-го вересня всі школярі, студенти та викладачі освітніх установ відзначають перший день навчального року і загальнонародне свято "День Знань". Для деяких ця дата стане радісною подією, а хтось з небажанням буде зустрічати осінь і проводжати літо, адже саме цей день знаменує завершення канікул.

Шкільна лінійка, скріншот

Альбіна в соцмережі Instagram розмістила кумедне відео, відповідне святковій даті, для своїх шанувальників, число яких вже перевищує 500 тисяч. У кадрі артистка позує в образі суворої вчительки - на ній класичний жіночий костюм блідо-блакитного кольору, екстравагантні окуляри на очах і ручка в руці. Альбіна увійшла в роль і озвучила всі стандартні фрази викладачів, які напевно чув кожен з нас в школі: "Так все, з мене вистачить", "Можна тихіше?", "Моє терпіння скоро лопне".

"З Днем знань, друзі 🍁🍁🍁!!! Нехай кожному пощастить зустріти свого головного вчителя 📝🤓" - написала Альбіна.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

Нагадаємо, Наталію Могилевську жорстко розкритикували за ніжності з Валерієм Меладзе: "Іспанський сором"

Як повідомляв Знай.uа, Альбіна Джанабаєва спробувала "відмити" Валерія Меладзе після скандалу з Олею Поляковою: "Не шукайте недоліків"

Також портал Знай.uа писав, що Анастасія Приходько зустрілася з Валерієм Меладзе після скандалу з Ані Лорак: "Через 15 років"