Народні улюбленці та зірки шоу-бізнесу не завжди присвячували себе творчості, були моменти коли вони працювали викладачами.
Тому у День знань пропонуємо дізнатися, хто ж з ваших кумирів раніше присвячував себе навчанню, передає "Зірковий шлях", що виходить на телеканалі «Україна».
Мало хто знає, але відома українська телеведуча та акторка Лілія Ребрик ще й майстер спорту з художньої гімнастики. І були часи, коли вона була викладачкою пластики для акторів-початківців.

Лілія Ребрик, фото: Instagram

Зараз співак та продюсер Потап є один з найуспішніших в українському шоу-бізнесі, проте за його плечима велике спортивне минуле. Він з дитинства займався плаванням та досяг завдання майстер спорту в водоному поло.
Артист має дві вищі освіти — перша — вчитель фізкультури і тренер з водного поло та плавання, друга — магістр економічних наук, підприємницької діяльності та аудиту.

Скрін, Instagram Потап

Лідер гурту ТіК Віктор Бронюк окрім гарного співу має ще таланти. Тому були часи, коли артист був вчителем з малювання.

Alyona Alyona, фото з Instagram

Реп виконавиця Alyona Alyona до того, як отримала популярність була вихователькою у дитячому садочку.

Популярні новини зараз

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще
А англійський рок-музикант, мультиінструменталіст і актор Стінг до того, як повністю поринув у музику та стати популярним був вчителем англійської мови.

Діма Коляденко, instagram.com/zirkovyi_shlyah

Вчителювання було й у житті відомого шоу-мена та хореографа Дмитра Коляденка. Він педагог лялькової студії.
Нагадаємо, що Потап зворушив їх з Іриною Горовою дорослим сином 7-класником: "Андрійко весь у батька". Потап зворушив численних шанувальників новим селфі з сином
Раніше Знай писав, що колишній Ірини Білик Діма Коляденко "знюхався" з Олегом Кензовим: "Альбенто чи Айвенго?". Діма Коляденко зіграв з Олегом Кензовим і Джамалою
Також Знай повідомляв, що Лілія Ребрик "ліпить" зі своєї доньки Барбі: "Дика сімейка". Артистка показала, як її сім'я відзначила 9-річчя доньки