На телеканалі "1+1" стартував новий сезон культового шоу "Танці з зірками". Цього разу у проєкті бере учать популярний співак Melovin.

У новому сезоні відомий артист підкорюватиме паркет з танцівницею Лізою Русіною. Вже у першому ефірі пара вирішила вразити суддів невеличким експериментом, однак, судді його не оцінили, і заявили, що рухів було вкрай мало. Тому загалом пара отримала 13 балів.

Melovin і Ліза Русина, фото: Instagram

Однак Melovin та Ліза Русіна вирішили не розслаблятися і підкорити суддів вже на наступному ефірі шоу, який відбудеться у неділю, 12 вересня. Тому Melovin вирішив поцікавитися у своїх шанувальників, який би вони хотіли бачити танець на наступному ефірі.

Фото зі сторінки Melovin

Популярні новини зараз

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

"Який наступний танець ви хотіли б побачити від нашої пари вже цієї неділі?) 👇🏼😈", - запитав у шанувальників Melovin.

Шанувальники одразу ж прийнялися писати, у якому танці хотіли б побачити свого кумира вже в неділю. Деякі з них відзначили, що хотіли побачити співака у вальсі чи танго.

"Абсолютно за будь-яким буде цікаво спостерігати❤️🔥", "Хочу, щоб ви всіх здивували і станцювали щось дуже чуттєве і романтичне: вальс або фокстрот ❤️", "Однозначно аргентинське танго🔥. Але і на вальс так само було б цікаво подивитися ) "," Контемп !!!! ❤️❤️❤️ ",- такі коментарі залишили користувачі мережі.

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Нагадаємо, що партнерка Melovin на "Танцях з зірками" приголомшила всіх, епоха Могилевської і Ями в минулому: "Розрив паркету". Шанувальники співака оцінили його партнерку

Раніше Знай писав, що Melovin і Ліза Русина на "Танцях з зірками": найгарячіші образи ефектної партнерки зірки Євробачення.Чого очікувати від пари на танцювальному проекті

Також, Знай.ua писав Melovin зізнався в почуттях до дівчини, яку цілував на Atlas Weekend: "Люблю тебе, дитинко"