Всесвітньо відома модель і дружина футболіста Девіда Бекхема, Вікторія показала свою ранкову рутину. Як сім'я збирає дитину до школи.

Новий пост з'явився на сторінці жінки в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Практично щодня вона ділиться з шанувальниками новими фото і роликами. Всього за нею стежить 29 мільйонів користувачів.

Цього разу вона показала, як молодша дочка Харпер Севен побирається в школу. Дівчинці 10 років, і та самостійно готує собі перекус, щоб взяти його з собо. В цей час ззаду підбирається батько, і починає її обіймати.

Вікторія весь час знімала це на камеру. Ролик вийшов настільки сімейним і добрим, що вона вирішила поділитися ним на своєму акаунті в соціальній мережі Instagram.

"Будь ласка, не йди. Залишся з татом вдома" - говорить Девід доньцi, однак, по всій видимості дівчинці дуже подобається вчиться, і вона кожен день її відвідує із задоволенням.

Популярні новини зараз

Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Показати ще

"Знову школа для Харпер Севен! Не знаю, хто відчуває це найбільше. 🤔 🥴Це було чудове літо! Я люблю тебе @davidbeckham x " - підписана публікація на сторінці моделі.

Всього за годину після публікації, ролик набрав понад один мільйон переглядів, і сотні коментарів, де користувачі захоплюються сімейною ідилією.

Нагадаємо, що у пари четверо дітей, і найстаршій дитині вже 22 роки, а молодшій не так давно виповнилося 10. Їх не закрутила сімейна рутина, і вони продовжують вважатися однією з найміцніших пар у світі.

Нагадаємо, раніше Син легендарних Вікторії і Девіда Бекхема Ромео готує так само круто, як виглядає

Також Знай.uа писав, що Головні правила дієти Вікторії Бекхем, Дженніфер Аністон, і Різ Візерспун: сяюча шкіра і струнка фігура гарантовані