Як відомо, не так давно на українському телеведучі стартував новий музичний проект під назвою "Співають всі". Однак, як це буває, без скандалів не обійшлося. Експерти звинуватили один одного в "кнопкодавстві".

У суботу, 11 вересня, о 21:00 глядачі каналу "Україна" побачать третій випуск нового вокального шоу "Співають всі!", в якому талант учасників оцінює наймасштабніше в країні журі зі ста музичних експертів. Але коли в одному місці збирається така кількість зірок, скандалів і сварок не уникнути. Що стало причиною суперечки між Наталією Могилевською та Олею Поляковою? І виступ якого учасника обернеться грандіозним скандалом?

Співають всі, фото: Instagram

Це буде вже третій ефір, який глядачі телеканалу "Україна" проведуть перед телевізором. Учасники Все різних професій - від продавця, до викладача з вокалу. Їх усіх об'єднує музика.

Зіркові експерти вирішують, кому потрібно дати шанс, а кому ні. Однак, як виявилося, деякі вирішили забути про правила проекту.

Популярні новини зараз

Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

Співають всі, фото: Instagram

"Хочу зробити офіційну заяву – Оля Полякова сьогодні тричі натиснула не тільки на свою, а й на мою кнопку, - каже капітан зiркової "сотні" Наталія Могилевська. - Комусь може здатися, що я сьогодні занадто лояльна – так, я тут заради того, щоб підтримувати всіх учасників, – але Оля, будь ласка, вистачить вже натискати на мою кнопку!".

При цьому, не тільки Оля Полякова була помічена в цьому, але і Big Boss, і ряд інших суддiв. Ведучий проекту Володимир Остапчук навіть вирішив втрутитися в це свавілля. Шоумен зазначив, що є певні правила, і кожен повинен голосувати виключно за себе, не приймаючи рішення за інших.

Співають всі, фото: Instagram

На цьому скандали не закінчуються. В анонсі до випуску стає зрозуміло, що однією з учасниць стала 18-річна дівчина блогер, яка вирішила не здобувати вищу освіту, адже, вона вже вирішила ким хоче бути, і навіть заробляє гроші.

Не всі експерти підтримують таке рішення, і думки розділилися. Знову. Дискусію можна буде споглядати вже цієї суботи, 11 вересня, о 21:00 на каналі "Україна".

Нагадаємо, раніше у Олі Полякової обвалилася стеля в квартирі в центрі Києва

Як повідомляє портал Знай.ua Полякова з дочками скотилася з гори в кущі

Також Знай.ua писав, що Оля Полякова після Приниження Кароль зізналася, що хвора