Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка і Королева ночі, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно на акаунті знаменитості в популярній серед зірок шоу-бізнесу соціальній мережі TikTok з'явилося пікантне відео, зроблене в гримерці під час зйомок другого сезону шоу "Маска" на телеканалі "Україна".

Так, артистка разом з Дзідзьо, Настею Каменських, Андрієм Данилком і Олегом Винником зовсім скоро буде вгадувати, які зіркові колеги ховаються під костюмами на проекті. Для одного з випусків виконавиця приміряла досить спокусливий образ - Ольга з'явилася перед камерою в облягаючому латексному комбінезоні з глибоким декольте, а "фішкою" вбрання стали масивні заячі вушка і блакитні лінзи для очей.

"Лайки для зайчика💕"

Полякова гаряче танцювала на камеру, демонструючи розкішну фігуру, над якою наполегливо працює за допомогою тренувань і правильного харчування. Співачка грайливо покрасувалася сідницями, кружляючи в танці.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

tiktok.com/@polyakova_olya/

Варто відзначити, що Ольга - не тільки яскрава артистка, але і любляча мама - разом з чоловіком Вадимом пара виховує двох доньок, Машу і Алісу.

Нагадаємо, раніше у Олі Полякової обвалилася стеля в квартирі в центрі Києва

Як повідомляє портал "Знай.uа" Полякова з доньками скотилася з гори в кущі

Також "Знай.uа" писав, що Оля Полякова після приниження Кароль зізналася, що хвора