Злата Огнєвіч розповіла про свою участь у шоу "Холостячка". Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Злата Огнєвіч є однією з найбільш популярних українських співачок, яка регулярно радує свою фан-базу своєю творчістю.

Про популярність говорять соцмережі співачки, зокрема на її офіційну соцмережу Instagram підписано 322 тисячі осіб. Також дівчина є головною героїнею в новому шоу" Холостячка", яке можна буде побачити вже цієї осені.

11 вересня співачка опублікувала пост в соціальній мережі Instagram, в якому розповіла про відчуття в процесі участі в шоу "Холостячка".

Якщо до початку проекту я нічого не знала про відносини (хоча наївно вважала, що знаю і досвід маю 🙈 ), тепер можу сказати, що дізналася набагато більше і про відносини між партнерами, та й про себе 😉 🙌 🏾 а ще про те, що говорити «так» потрібно набагато частіше, ніж я собі дозволяла говорите Говоріть " так " при першій же можливості і включайте канал @STB 17-го вересня о 19:00
, - повідомила вона.

Популярні новини зараз

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Показати ще

Нагадаємо, раніше Наташа Горова видала, як їй вдалося скинути вагу за короткий час.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Анна Богдан пішла війною на Юлю "зайчика" після фальшивого весілля: "Говорила, що Міша сумний зі мною". Анна Богдан взялася за Юлю "зайчика" після її "весілля"

Також "Знай.ua" писав, Анна Богдан проміняла Михайла Заливако на двох інших чоловіків: "дуже важливі для мене". Ганна Богдан заінтригувала планами