Аліна Гросу знялася в рекламі з іншими знаменитостями. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська співачка Аліна Гросу довгий час жила і працювала на території РФ. Вона частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 450 тисяч чоловік.

Як відомо, Аліна Гросу взяла участь у проекті" Життя чудових людей " - тележурналі про життя знаменитостей очима самих зірок.

11 вересня Аліна Гросу показала ролик зі своєю участю. Разом з нею знімається український співак Павло Зібров, зірка "95 кварталу" Віра Кекелія, зірка "Голосу країни" Роман Сасанчин. Сама Гросу постала в компанії свого бойфренда-російського актора Романа Полянського. На відео можна побачити, як парочка закривається від світиться диско-кулі, який потім одягли на Павла Зіброва.

нова реклама @zhvl_official з нашою участю ❤️ Тепер ви будете бачити нас на @1plus1_ua постійно 🤪 Кого ще з артистів тут побачили і дізналися?)
, - запитала вона своїх шанувальників.

Популярні новини зараз

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф

З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Нагадаємо, раніше Наташа Горова видала, як їй вдалося скинути вагу за короткий час.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Анна Богдан пішла війною на Юлю "зайчика" після фальшивого весілля: "Говорила, що Міша сумний зі мною". Анна Богдан взялася за Юлю "зайчика" після її "весілля"

Також "Знай.ua" писав, Анна Богдан проміняла Михайла Заливако на двох інших чоловіків: "дуже важливі для мене". Ганна Богдан заінтригувала планами