Євген Клопотенко дав майстер клас на каналі 1+1. Відповідне відео з'явилося на офіційному каналі шоу Сніданок.

Кулінарний експерт Євген Клопотенко, незважаючи на свій багатий досвід, все ще відкриває для себе нові сторінки української кухні, а також продовжує ділитися своїм багатим досвідом в соціальних мережах. Зірка "МастерШеф" має вдячну аудиторію в соціальній мережі Instagram - на неї підписано 596 тисяч фоловерів.

Також віднедавна український шеф-кухар вирішив ділитися основами кулінарії. На шоу Сніданок він розповів що потрібно знати початківцю кулінару для того, щоб почати готувати свої шедеври. Передбачається, що Клопотенко буде щовівторка брати участь у даній передачі і давати прості і практичні поради.

Євген Клопотенко, фото з Instagram

Для початку він розповів про основи оформлення свого робочого місця. В першу чергу потрібно зробити так, щоб дошка на столі не їздила.

Популярні новини зараз

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень

Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду

Показати ще

Секрет, який я завжди роблю, коли вас немає. Я роблю так, щоб дошка не їздила. Тому що якщо б вона їздила, у мене не було б пальців на руці. Тому те, що потрібно робити. Це базові речі, які завжди приходить студент на кухню, або кухар на кухню, вивчити від А до Я
, - повідомив він.

Для того щоб вона не їздила, Клопотенко запропонував підставити під неї губку або мокрий папір. Також він показав безліч ножів, які він використовує для нарізування продуктів.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також "Знай.ua" писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину