Зовсім скоро почнеться другий сезон гіпершоу "Маска" на телеканалі "Україна", і зйомки вже стартували. Зіркові експерти почали ділитися образами, в яких їх побачать глядачі вже зовсім скоро.

Співачка Оля Полякова любить вражати і епатувати. На зйомках нового сезону грандіозного шоу "Маска", прем'єра якого відбудеться на телеканалі "Україна" цієї осені, зірковий детектив проекту Оля Полякова влаштувала спекотні танці в латексному костюмі.

Оля Полякова, фото: Instagram

Цього разу жінка з'явилася в студії телеканалу "Україна" в комбенізоні з латексу, рожевого кольору. Він ідеально підійшов співачці, і підкреслив струнку фігуру. Видно, що вона стежить за собою. Ефектним доповненням до образу стали заячі вушка, а також ніжно-рожеві босоніжки на підборах, червоний пояс і сережки у формі сердець.

Саме в цьому образі Оля Полякова влаштує Спокусливі танці на столі, за яким сидять її чотири колеги.

Популярні новини зараз

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою

Показати ще

Нагадаємо, що разом зі співачкою розгадувати персонажів буде ще кілька експертів, серед яких Настя Каменських, Олег Винник, Андрій Данилко, а також Дзідзьо.

Оля Полякова, скріншот: Youtube

Як повідомлялося раніше, канал "Україна" працює над другим сезоном мегапопулярного шоу "Маска" за міжнародним форматом The Masked Singer. Чекайте продовження найзірковішого і загадкового на українському телебаченні шоу "Маска" на каналі "Україна".

Ранiше Знай.uа розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.