Відома українська блогерка, власниця і ведуча авторського проекту "Ходят Слухи" на YouTube Раміна Есхакзай записала інтерв'ю зі своїм нареченим адвокатом Євгеном Проніним.

Він розповів про аліменти, шлюбний договір, розподіл майна, а також про те, за якими критеріями вибирати собі адвоката.

"Потрібно відштовхуватися від проблеми, припустимо потрібно вирішити питання в сфері сімейного права, і у вас вже звузився сегмент пошуку адвоката і ви шукайте адвоката з сімейних питань. Найкраще це "сарафанне радіо", запитайте людей, які вже користувалися послугами адвоката в цій сфері", — розповів він.

Євген Пронін, скріншот з відео

Євген Пронін зазначив, що в складанні шлюбного контракту немає нічого поганого, і в наш час це може свідчити про високу правову культуру людей, які вступають у шлюб.

Популярні новини зараз

Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще

"Можна написати шлюбний контракт перебуваючи не тільки в шлюбі, але і за день його розірвання. Шлюбний договір повинен мати пункти ті, які влаштовують сторони", — розповів він.

Також Пронін розповів, що коли пара не перебуває в офіційному шлюбі, то після розставання вони все одно можуть претендувати на розділ майна один одного. Але для початку в суді потрібно встановити факт спільного проживання та придбання цього майно в цей період. На майно придбане до цивільного шлюбу друга сторона претендувати не може. В офіційному шлюбі майно ділиться навпіл.

Євген Пронін, скріншот з відео

Євген Пронін розповів і про аліменти, які призначає суд одному з батьків і що робити якщо вони не виплачуються.

"Верховна Рада посилила способи тиску на таких батьків. І зараз створено реєстр боржників, особа, яка не сплачуватиме аліменти протягом чотирьох місяців вноситься до цього реєстру. Також його можуть позбавити різних прав: водіння автомобіля, виїзду за кордон і заарештовують банківські рахунки. Таким чином у нього постійно виникають процедурні бар'єри з державою. У людини з'являється величезна кількість перешкод й це є важелем тиску, щоб особа почала платити аліменти", — розповів він.

Нагадаємо, что колишня Козловського Раміна показала обручку і" включила задню":"не означає, що буде весілля". Раміна Есхакзай здивувала фанатів після пропозиції від коханого

Як повідомляв Знай.uа Віталій Козловський вилив душу українкам, такого не чула навіть Раміна: "здається жорстоким"

Також портал Знай.uа писав, що бкозловського зізналася, що сталося після інтерв'ю з Юлією Мендель: "відчуваєш себе..."