Відома українська співачка Настя Каменських не так давно втратила батька. Чоловік помер у 82 роки, і дівчина вирішила поділитися спогадами про нього.

Новий сюжет вийшов у програма "Життя відомих людей" на телеканалі 1+1. Там Настя Каменських розповіла про свою рідну людину, якої не стало взимку цього року.

Батько називав її ховрах, і це було завжди дуже мило. До слова, також вона поділилася своїм найпершим спогадом. Вона чудово пам'ятає, як їй було всього 9 місяців, і вона тільки вчилася ходити.

Співачка йшла з кімнати на кухню, щоб подивитися на батьків, і продемонструвати новий навик.

З самого дитинства стало ясно, що вона буде займатися музикою, і батько зіграв важливу роль. Він сам був музикантом, і допомагав не тільки порадами, а й був поруч, зустрічаючи з усіх гуртків.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

35-річна співачка зазначає, що намагалася проводити з чоловіком якомога більше вільного часу, так як прекрасно розуміла, що його скоро не стане.

"Пам'ятаю, як сказала йому, щоб він берег себе і маму. Я просто проводила з ним багато часу, так як розуміла, що час його скоро забере. І все. Я просто дуже сумую. Вiн навчив мене кохати" - розповідає в сюжеті дівчина.

До слова, Настя була пізньою і єдиною дитиною для чоловіка. Йому було практично 50 коли вона народилася, тому, зовсім не дивно, що він сильно опікав її і дбав.

Нагадаємо, Настя Каменських перетворилася на гарячу школярку