Відомий кулінар і переможець проєкту "МастерШеф" Євген Клопотенко поділився з українцями кулінарними фішками, які знадобляться кожній господині.
Так, Клопотенко зазначив, що при приготуванні страв з фаршу потрібно звертати увагу на його жирність та вологість. Адже від цього дуже залежить смак страви, яку ви готуєте.
Також він розповів, якщо навчитися вибирати рис, то його приготування буде без жодних клопотів. Це стосується й інших круп.

Євген Клопотенко, instagram.com/klopotenko

"Ми можемо гречку залити будь-якою рідиною, навіть холодно, на дві голини і вона відновиться", - розповів Клопотенко.

За словами Клопотенка найкращий рецепт приготування риби дуже простий. Потрібно просто взяти свіжу рибу, покласти її до духовки на сім хвилин при температурі 180 градусів і все.
Цим та іншим кулінарним лайфхакам Євген Клоптенко навчає на своєму онлайн-курсі Сімпл Кукінг.

Євген Клопотенко, фото з Instagram

" Там я поясню вам базові кулінарні речі, і ви нарешті почнете готувати. Легко, але з розумінням того, що робите. Сніданки, супи, гарніри, м'ясо, риба, салати, солодке. Пройдемося по всьому. Цьом", - розповів він.

Нагадаємо, що Євген Клопотенко зробив з кавуном таке, що на голову не налазить: гості оближуть тарілки. Клопотенко поділився рецептом незвичного салату з кавуном

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще
Як повідомляв портал Знай, Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.