Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", екстелеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість дала концерт у Харкові, а на її офіційному фан-акаунті _fantina з'явилася серія фото і відео з відданим шанувальником. Хлопцеві вдалося не тільки підспівувати хітам кумира й зробити селфі з Тіною, але навіть заспівати з нею в один мікрофон під час виступу.

Для виходу на сцену зірка приміряла облягаюче вбрання чорного кольору з глибоким декольте, суцільно всипане стразами, а образ доповнила нюдовим макіяжем.

Варто відзначити, що виконавиці не перший рік приписують роман з молдавським співаком Даном Баланом, проте сама Кароль ніяк не коментує особисте життя.

"Вчорашній щасливчик в Харкові❤😍"

Популярні новини зараз

Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки"

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки

Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою

Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "з - заздрість😭 чесно заздрю білою заздрістю, рада за щасливчика👏 🏻 може і моя мрія збудеться🙏 🏻❤️🥺", "чесно - я її не шукала) але подивитися хотілося б:)😌 ✨", " ну і Тіна-спокусниця!!!👏 👏 👏 ❤ ️ ", "Був би страшний, вона б не підійшла😂".

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату