Президент України Володимир Зеленський часто користується Інтернетом і соціальними мережами, зокрема, щоб ділитися своїми заслугами, важливими державними справами і новими відкриттями в країні.

Ще 31 серпня глава держави прибув з першою леді в США, щоб зустрітися з Джо Байденом та іншими важливими американцями. Наприклад, тоді Зеленський і побував на зустрічі з Генеральним директором Apple Тімом Куком. А зараз стало відомо, що він знову відлітає в Штати.

Володимир Зеленський, фото: Instagram

Це відбудеться вже в понеділок, 20 вересня 2021 року. Там президент України виступить на Генеральній Асамблеї ООН, а також проведе кілька зустрічей з представниками бізнесу. Наприклад, стали відомі головні пріоритети України, такі як протидія російській агресії і все, що стосується деокупації Криму і Донбасу, а також подолання пандемії коронавірусу і поліпшення умов життя українців в регіонах, постраждалих від дій РФ.

Володимир Зеленський, instagram.com/zelenskiy_official

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

"ООН має знання, досвід і технології реалізації проектів з відновлення територій, постраждалих від збройних конфліктів. Ми зацікавлені в більш активній діяльності ООН в регіоні, зокрема у сферах гуманітарного розмінування, розвитку медичної, освітньої та житлово-комунальної інфраструктури", - заявляє глава Міністерства закордонних справ Дмитро Кулеба.

Володимир Зеленський, фото з Instagram

Нагадаємо, Володимир Зеленський розповів про небувалі успіхи України в Токіо: сотні нагород і медалей

Як повідомляв "Знай.ua", гімн України пролунав перед "армією" США після прильоту Зеленського: "Певен..."

Знай.ua писав, Володимир Зеленський здійснив свою заповітну мрію: "Чи міг хлопець зі звичайного промислового міста уявити..."