Камінг-аут співака Melovin став подією року за версією KyivPride в рамках першої ЛГБТ+ премії. Про це повідомили організатори дійства у соцмережі Facebook.

Таким чином, KyivPride в рамках першої ЛГБТ+ премії назвав камінг-аут Melovin на "Атлас-вікенд" головною подією року.

При цьому StarLightMedia (М1), які спочатку вирізали момент з поцілунком Melovin і хлопця на сцені, а пізніше назвали це технічною помилкою і показали в повторі - головним медіа року.

Скрін, Facebook KyivPride

Скрін, Facebook KyivPride

Популярні новини зараз

Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів

У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

Під час нагородження Melovin зізнався, що його батько дізнався про орієнтацію сина, як і вся Україна - з новин. Особисто повідомити батькові про свій життєвий вибір співак не наважився.

Скрін, Facebook KyivPride

Скрін, Facebook KyivPride

Скрін, Facebook KyivPride

Відомо, що мати співака підтримала його і вважає, що головне в житті її дитини – щоб вона була щаслива. Думка батька поки невідома.

"MELOVIN, вітаю тебе з перемогою в номінації ЛГБТ+ подія року! Brave. Love. Freedom", - пишуть в коментарях до повідомлення.

Нагадаємо, глядачам показали зворотний бік інтриг на "Танців з зірками": "Щасливий Melovin, Весела Джамала". Як насправді спілкуються зірки за лаштунками.

Як повідомляв " Знай.ua", Melovin підняв армію своїх шанувальників заради "Танців з зірками", у Джамали немає шансів:"Чертовски приємно". Кому із зірок світить перемога на популярному шоу.

Знай.ua писав, Melovin виступив проти Lida Lee на телешоу "Танцях з зірками": яка пара змогла більш пристрасно показати любов на паркеті. Такого повороту ніхто не очікував.