Відомий український кулінар, а також Експерт в розважальному українському шоу "Майстер-Шеф" Володимир Ярославський поділився новим рецептом з шанувальниками. Ситне блюдо з української кухні, яке припаде до душі кожному.

Про це він розповів на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої є. Регулярно він публікує там різноманітний кулінарний контент, зокрема-рецепти.

Ось, цього разу сталося також, і Володимир Ярославський поділився рецептом українського борщу. Для цього вам знадобляться наступні інгредієнти:

  • Ребра - 2-3 кг;
  • Цибуля, морква і чорний перець;
  • 400г буряк;
  • 10г яблучний оцет = 1 ст. ложка;
  • 800-700г томати у власному соку;
  • 350г Капуста;
  • 75г морква;
  • 100г цибуля;
  • 50 стебло селери;
  • 35г болгарський перець;
  • 40г часник;
  • 10г цибуля;
  • 30г сала.

Варити потрібно повільно, практично як холодець. До моменту, поки ребра не стануть м'якими, а бульйон змусить губи злипатися.

Всі овочі спочатку потрібно нарізати полусоломкой, приблизно по 2,5 сантиметра.

Популярні новини зараз

Всіх чоловіків змусять встановити "Резерв+": які зміни чекають мобілізацію

Гороскоп на тиждень 25 листопада – 1 грудня для всіх знаків Зодіаку: Львів обдурять, Овни витратить сили, а Водолії мають слухати себе

"Допекли за 4 години": українці, які оплатили послуги "Київстар", залишаються без зв'язку

Перевірки від газовиків вийшли на новий рівень: українцям розповіли про документ, який треба підписати

Показати ще

На рослинному маслі все потрібно обсмажити, і бажано в такій послідовності: морква, цибуля, болгарський перець, селера.

"Для буряка (потрібен невеликий малиновий за кольором) - томати Пілате (у власному соку без шкірки) перетираю в однорідну масу, розігріваю сотейник добре з маслом, швидко обсмажую 10-15 секунд буряк як на Вог, додаю яблучний або сидровий оцет, трохи смажу і додаю помідори. Тушу поки буряк не стане м'яким ,але ще хрустким (аль-денте) - так ми збережемо колір борщу!"- йдеться в повідомленні.

Фото: борщ, Скарби України

Далі в готовий бульйон потрібно додати дві ложки цукру, і 1 столову ложки солі. Перець також не буде зайвим.

Доводимо до кипіння, додаємо буряк, капусту, і далі в хід йдуть подрібнену цибулю, часник і сало.

Червоний борщ, кадр з відео

Картопля і квасоля відварюю окремо і додаю в борщ вже при подачі - як і шматок відвареного ребра, зелень петрушки і зелену цибулю - ділиться лайфхаком кулінар.

Все, готово. Неймовірно смачний борщ, який ви ще ніколи не пробували. Сім'я скаже вам спасибі.

Раніше ми повідомляли, зірка "МастерШеф" поділився неймовірним десертом з ялини, навіть у ресторанах не замовиш.

Як повідомляв Знай.ua, Клопотенко показав, як по-швидкому зняти стрес.

Також Знай.ua писав, що Клопотенко поділився рецептом геніального пирога.