Олександра Машлятіна розповіла про свою участь у шоу"Танці з зірками". Відповідне відео з'явилося на ютуб-каналі шоу "Сніданок 1+1".

Так 5 вересня розпочався п'ятий сезон популярного в Україні шоу"Танці з зірками". Головні судді-хореографи Влад Яма та Максим Чмерковський, саме вони обиратимуть найкращого зіркового танцюриста цього року. Цього року організатори внесли чимало змін і запросили улюблених зірок українців, які боротимуться за звання кращої танцювальної пари сезону.

До другого ефіру в шоу включилася учасниця 95-кварталу Олександра Машлятіна. Вона замінила свою колегу Анастасію Оруджову, яка через травму була змушена покинути шоу. Дівчина танцювала з українським хореографом Денисом Самсоном.

Саша Машлятина, фото: пресс-служба Квартал 95

Проте пара вилетіла 19 Вересня. Перед цим учасниця "жіночого кварталу" відзначилася цікавими вчинками, зокрема зізналася у своїй симпатії до Максима Чмерковського і поцілувала його.

Популярні новини зараз

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

На наступний день після вильоту дівчина розповіла про свій досвід перебування на цьому шоу. Ведучі шоу сніданку запитали, чи засудили її на цій передачі.

Не знаю. Чесно ні, тому що я дуже засмутилася. Я дуже велика фанатка Танців. І всі кажуть:"Ой це так важко, ви не уявляєте як". Ну зрозуміло, що це важко. І тут бабам
, - зізналася вона.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також "Знай.ua" писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину