Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 670 тисяч чоловік.

Зараз жінка розповіла про свою любов до документальних фільмів. Такі стрічки їй подобаються набагато більше, ніж художні твори. І після цього Фреймут поділилася списком з 7 найкрутіших картин.

Ольга Фреймут, instagram.com/freimutolia/

Наприклад, перший в переліку фільм вийшов аж в 1975 році під назвою "Grey Garden", і розповідає він історію матері і дочки, які свідомо божеволіють.

"2. Останнє інтерв'ю Коко Шанель 1979 року. Неможливо наслухатися. І надивитися. Це в ньому говорить про саму негарну частину жіночого тіла - коліна. 3. Рената Литвинова "Немає смерті для мене". Паралельні інтерв'ю легендарних актрис у них вдома. Коли придурюватися немає сенсу-життя прожите. 4. Люсі Уорслі "якби стіни могли говорити" - історія будинку вікторіанської епохи. Так цікаво про елементарне ще ніхто не розповідав", - пише Ольга Фреймут у публікації.

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Показати ще

Ольга Фреймут, instagram.com/freimutolia/

Далі слід стрічка 2017 року про Вільяма Шекспіра, "Чорнобильські бабусі" (2015 року) і "The Vanishing at the Cecil Hotel" - який був вписаний після деяких сумнівів, бо їй з донькою вдалося побувати в готелі з поганою історією, включаючи вбивства і приведення , про який згодом і був знятий фільм.

"Дякую вам за список, обов'язково подивлюся ці фільми. Я не давно із задоволенням подивилася "Століття Адалін", - пише один з користувачів в коментарях.

Нагадаємо, Ольга Фреймут приголомшила стрункими ніжками в міні-шортах: залишилася босоніж

Як повідомляв "Знай.ua", Ольга Фреймут дала поради щодо правильного вибору чоловіка: "Зовні не привабливий, але...."

Знай.ua писав, Ольга Фреймут заборонила українцям ставити хліб праворуч від себе: дивіться на пальчики