Відомий український кулінар та переможець популярного шоу "МастерШеф" Євген Клопотенко розповів своїм численним шанувальникам про свою книгу "Борщ і до борщу".
Євген Клопотенко має чимало шанувальників, тому він часто ділиться з ними новими рецептами, кулінарними фішками чи просто цікавинками з кулінарії у своєму Instagram, де за ним стежить понад 600 тисяч осіб.
Цього разу Євген Клопотенко вирішив нагадати про свою книгу "Борщ і до борщу", в якій зібрано 25 рецептів відомої української страви. Кулінар відмітив, що його найулюбленіші рецепти з цієї книги це жовтий борщ та борщ з віскі.
Євген Клопотенко, скріншот
"Поки ви інтригуєтеся, про що буде моя наступна книга, розповім вам ще трохи про вже існуючу. 50 рецептів. 25 борщів і 25 - до борщів. Мені принципово важливо нагадувати вам про цю книгу, бо я хочу, щоб ви дізналися, яким ще може бути борщ. Жили за рамками «борщ з квасолею проти борщу без квасолі». Просто приймали його будь-яким. Як елемент культури, що має одну філософію, але різні форми", - зазначив Клопотенко.
Євген Клопотекнко розповів, що українці досить активно купують цю книжку, тим самим, розширюючи своє бачення борщу.
Євген Клопотенко, скріншот
"Ваші відгуки - то взагалі любов. Отримав вже сотню повідомлень і сотню раз ледве не вмер від щастя. Хтось навіть зміг транспортувати собі ту книгу до Америки, а хтось - до Європи. Ось це рвєніє. Кайф", - підсумував він.
Популярні новини зараз
Показати ще
Гроші списуватимуть з усіх рахунків: нові правила оплати карткою
Готуються до масштабного наступу: рф перекинула рекордну кількість військових на фронт
Мобілізація в Україні набирає обертів: кого ТЦК планують призвати у вересні
Банки встановлять контроль за рахунками пенсіонерів: кому ПФУ може припинити виплати
Раніше Знай писав, що зірка МастерШеф Євген Клопотенко приготував страву з м'яса і риби: поєднав несумісне. Український кулінар показав, як додає бекон з арахісом в скумбрію.
Як повідомляв портал Знай, Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.