Відомий український кулінар та переможець популярного шоу "МастерШеф" Євген Клопотенко розповів своїм численним шанувальникам про свою книгу "Борщ і до борщу".

Євген Клопотенко має чимало шанувальників, тому він часто ділиться з ними новими рецептами, кулінарними фішками чи просто цікавинками з кулінарії у своєму Instagram, де за ним стежить понад 600 тисяч осіб.
Цього разу Євген Клопотенко вирішив нагадати про свою книгу "Борщ і до борщу", в якій зібрано 25 рецептів відомої української страви. Кулінар відмітив, що його найулюбленіші рецепти з цієї книги це жовтий борщ та борщ з віскі.

Євген Клопотенко, скріншот


"Поки ви інтригуєтеся, про що буде моя наступна книга, розповім вам ще трохи про вже існуючу. 50 рецептів. 25 борщів і 25 - до борщів. Мені принципово важливо нагадувати вам про цю книгу, бо я хочу, щоб ви дізналися, яким ще може бути борщ. Жили за рамками «борщ з квасолею проти борщу без квасолі». Просто приймали його будь-яким. Як елемент культури, що має одну філософію, але різні форми", - зазначив Клопотенко.

Євген Клопотекнко розповів, що українці досить активно купують цю книжку, тим самим, розширюючи своє бачення борщу.

Євген Клопотенко, скріншот

"Ваші відгуки - то взагалі любов. Отримав вже сотню повідомлень і сотню раз ледве не вмер від щастя. Хтось навіть зміг транспортувати собі ту книгу до Америки, а хтось - до Європи. Ось це рвєніє. Кайф", - підсумував він.

Популярні новини зараз

Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році

"Тисяча Зеленського": як батькам отримати гроші за своїх дітей

Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять

Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї

Показати ще

Нагадаємо, що зірка "МастерШеф" Євген Клопотенко розкрив секрети кулінарної майстерності: "Вивчити від А до Я". Відомий український кулінар розкрив карти.

Як повідомляв портал Знай, Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.