На сторінці в соціальній мережі Instagram популярної української телеведучої Лілії Ребрик, яка виховує двох донечок, з’явився новий допис. Цього разу вона показала репетицію нової вистави, у якій хореографом став її чоловік Андрій Дикий.

«Виставу «Ін’єкція безсмертя», що в «Молодому театрі», ми створювали в надскладних умовах. Декілька разів випуск переносили через локдауни. Але вона як добре вино стояла та набиралася смаку», - вважає Ребрик.

Вона також висловила подяку своєму чоловікові за роботу над танцем у виставі.

«Окремо хочу сказати про хореографію у виставі, яку створив Андрій Дикий. Це неймовірно гарно, чуттєво та проникливо! Твій почерк відрізняється від усіх. І я дуже пишаюся твоєю роботою. Обожнюю твої постановки ще з наших «Танців з зірками», обожнюю з тобою танцювати, незалежно від умов: чи то в роботі, чи то просто так вдома…, чи то під музику чи без», - зізналася жінка.

Лілія Ребрик з сім'єю, фото з Instagram

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Показати ще

Вона також показала на відео маленький шматочок з репетиції.

«Коли ти просто показуєш, як треба. Але ти так показуєш, що шансів зробити щось неправильно- просто не залишається! Браво!», - додала вона.

Ребрик також уточнила, що на сцену вона вийшла у костюмі – «щоб не закралася думка, що я геть збожеволіла».

«Лілічко, любимо вас дико, ви у нас най-най! Ваші танці з Андрієм можна дивитися вічно», - діляться враженнями прихильники пари.

Нагадаємо, раніше Лілія Ребрик приміряла образ української Мерилін Монро: "Красива і незламна". Такою улюблену телеведучу ніхто не очікував побачити.

Як повідомляв портал "Знай.ua, Лілія Ребрик "ліпить" зі своєї доньки Барбі: "Дика сімейка". Як складаються стосунки Ребрик із донечками-красунями.

Також "Знай.ua" писав, що Лілія Ребрик виставила шикарні груди і посміялася над забобонами: "Притиснула п'ятницю 13-е".