Нещодавно на телеканалі 1+1 стартував другий сезон грандіозного шоу "Маскарад", ведучим якого став Тимур Мірошниченко.
У другому сезоні за перемогу будуть боротися дві зіркові команди. Капітаном першої команди став Юрій Ткач, а до складу його трійки увійшли телеведуча Маша Єфросиніна і фронтвумен групи The Hardkiss Юлія Саніна.

Місце капітана другого тріо зайняв гуморист Ігор Ласточкін, а його компаньйонами стали Ірина Білик і співак Дантес, про це розповіли на сторінці телеканалу 1+1 в Instagram.

Зіркові мисливці в шоу "Маскарад", фото 1+1

"За яку команду мисливців шоу "Маскарад" ви вболіваєте більше?😉 1 - Команда Юрія Ткача 2 - Команда Ігоря Ласточкіна Пишіть в коментарях та не пропустіть другий випуск найзагадковішого шоу країни", - сказано у повідомленні.

Користувачі мережі одразу ж прийнялися залишати свої коментарі під опублікованим фото та поділилися, яка ж команда мисливців їм сподобалася більше.

"Команда Ігоря Ласточкіна", "Ткач, Саніна, Єфросиніна", "Обидві❤️", "Подобаються всі судді, крім Ласточкіна, краще б Потапа взяли", - зазначили користувачі мережі.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Нагадаємо, що Юлія Саніна з The Hardkiss готова розкривати учасників шоу "Маскарад": "Фантастичне розслідування". За перемогу боротимуться дві зіркові команди

Раніше Знай писав, що медуза Горгона на "Маскараді" поставила Ірину Білик у незручне становище: "В тебе було багато змій". Білик змусила Медузу Горгону на "Маскараді" зізнатися в потаємному

Також Знай повідомляв, що загадковий Нептун з нового сезону "Маскараду" спокусить усіх жінок: має неймовірну силу. Показали загадкового персонажа з нового сезону шоу "Маскарад"