Лілія Яма показала, як проводить час з сім'єю в Одеському дельфінарії. Відповідне відео з'явилося на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Дружина Влада Ями є популярною Instagram-блогеркою, на яку підписано 42,4 тисячі осіб. Вона регулярно публікує фотографії на своїй офіційній сторінці. Вона публікує рецепти для душі і тіла, а також душевні знімки і відеозаписи членів своєї сім'ї.

Як відомо, 21 вересня у Влада і лілії ями сьома річниця весілля. На честь цього сім'я поїхала в Одесу, де оселилася в шикарному готелі.

22 вересня у сторіз своєї соцмережі Лілія опублікувала відео з місцевого дельфінарію. Як повідомила сама дружина Влада Ями, їх сім'я бувала в різних країнах, проте на такому чудовому шоу вони бувають вперше.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

На відео, яке підписано "знайомтеся, це Серж", жінка намагається невпевнено погладити величезного тюленя. У якийсь момент звір починає голосно ревіти.

Нагадаємо, Ніна Матвієнко відпустила сина в монастир не просто так: "щоб врятувати душу". Ніна Матвієнко зізналася, як відреагувала на рішення сина стати ченцем.

Також ми повідомляли, що учасниця "Танців з зірками" Наталія Холоденко назвала головну проблему українських жінок. Її роздуми присвячені так званому "Комплексу відмінниці".

Крім цього портал Znaj.ua писав, що люблячий батько схуд для сина на 140 кілограм. Житель Кубані Олександр Тесля схуд на сто сорок кілограм за два роки. Тепер його не впізнають старі друзі і родичі.