Оля Полякова, фото з Instagram

Оля Полякова "зачарувала" Олега Винника на зло вовчицам

Співачка опублікувала відеозапис з відомим українським співаком Олегом Винником. Жінка в незвичайному вбранні білого кольору притулилася до Олега Винника і почала активно танцювати з ним. Паралельно з цим "суперблондинка" співала пісню Любові Успенської.

Літак. Фото: Авіатранспортний огляд.
Літак. Фото: Авіатранспортний огляд.

Українку з чоловіком викинули за борт літака, гримить скандал

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції

Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Дівчина разом з чоловіком летіли за маршрутом Тбілісі-Одеса в авіакомпанії Sky up PQ448. Після того, як пара пройшла реєстрацію та паспортний контроль, вони зіткнулися з проблемами розміщення ручної поклажі. Справа в тому, що місця пари були в самому кінці літаку, з цієї причини ручну поклажу залишили в середині літака, адже місць на полицях ззаду не було.

газ, скріншот: YouTube

"Нафтогаз" оприлюднив нові тарифи для українців

Компанія "Нафтогаз" оприлюднила тарифи на блакитне паливо. Частково причина в тому, що газ дорожчає в Європі. Ціни блакитного палива вже перевищила психологічну позначку в 800 доларів, і українці це відчують. Тільки з початку 2021 року тарифи на комунальні послуги зросли на 23%.

Приватбанк. Фото: Delo.ua
Приватбанк. Фото: Delo.ua

Українка залишилася без законної пенсії через ПриватБанк, Приват24 теж заблокували

За останні кілька місяців сильно почастішали скарги на сервіс одного з найбільших українських банків "ПриватБанк". Цього разу українка поскаржилася, що з її карти було несподівано знято два десятки тисяч гривень. Найпідозріліше те, що клієнтка втратила доступ, а гроші з рахунку нібито пішли у США.

Злата Огневич, скріншот: Youtube

Злата Огнєвіч заявила, що чоловікам на "Холостячці" доведеться гарненько "попітніти"

Співачка запитала у чоловічої половини своїх підписників, якими якостями повинна володіти дівчина в сучасному суспільстві. Також, Злата задалася питанням, чому з сильною жінкою чоловікові завжди складніше. Новий пост артистка доповнила ніжним знімком, на якому вона позує в білій сукні, в білизняному стилі.