Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка вирушила працювати в Росію, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

Цього разу вона переполошила всіх заявою про те, що пішла з дому.

"Я пішла з дому після терапії психолога. Не повірите, але це було моє завдання на подолання. Мені необхідно було зробити те, від чого давним-давно відмовлялася. Багато з вас знають, як мені складно відірватися від будинку, якщо це не по роботі, а заради задоволення. Якщо у мене з'являється вільний час, я швидше приділяю його сім'ї або саморозвитку. Справжній ботанік. Таких у школі називали "зануда», "задушлива" і тд...", - поділилася вона.

Регіна додала, що провела вихідні в несподіваній компанії.

«Але ці вихідні я провела без докорів сумління разом з Філіпом Кіркоровим, прости чоловік. Я вирушила на фестиваль італійські канікули. Мені вдалося знову зануритися в літо, побачити друзів, потанцювати і співати "Колір настрою синій" і був навіть "колір настрою червоний", - розповіла Тодоренко.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Показати ще

Вона додала, що на фестивалі було весело, шумно, красиво і класно.

"Я при будь-якій можливості намагаюся «збігати» з дому, так як мені необхідно самотність для заповнення ресурсу. Саме моє улюблене - це сніданок або обід на самоті в ресторані», «Я зібрала свої речі і подала на розлучення, коли попрацювала над собою. Життя одне і треба жити її так, щоб вона приносила задоволення. Але! Я за збереження сім'ї завжди, якщо є хоч найменший шанс», - діляться підписники Тодоренко в коментарях.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко звузила очі за допомогою пальців і ледь не оскандалилася

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипанням.