Лілія Ребрик з променистою посмішкою розповіла про неминуче: "шляху назад немає"

Телеведуча Лілія Ребрик заговорила з українцями про зиму і поскаржилася на сильний холод — такого вона у вересні навіть і не пам'ятає.

У своєму акаунті Instagram Ребрик виклала серію фотографій в "патріотичних" тонах-в ніжно-блакитному і сонячно-жовтому. Напевно, щоб якось збалансувати сумні звістки про наближення зими.

Пост ведучої, Instagram lilia.rebrik

На фото телезірка виглядає більш, ніж стильно-ідеальна укладка, легкий макіяж, вільна блакитна блуза і такого ж відтінку сережки — в тон блузі і золотистим волоссям.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

"День тепер офіційно дорівнює ночі, шляху назад немає, зима невідворотно наближається (і це дуже відчувається в повітрі), - написала Ребрик.

Вона порадила шанувальникам зібрати всю волю в кулак, активніше займатися справами і чекати чогось дивного.

У коментарях шанувальники реагували в основному ЕМОДЖІ, але по їх реакції було помітно, що вони поділяють настрої і установки Лілії на цю зиму. "Хочу теплої погоди, як же звикнути до цього холоду?",- скаржаться користувачі

"Частіше рухаємося, бігаємо, п'ємо чай і буде тепло!",- відповідають інші.

А не так давно Лілія Ребрик з чоловіком влаштували власні "Танці з зірками": "шансів не залишається".

Нагадаємо, раніше ми писали, що Настя Каменських одягла маленьке чорне плаття і перетворилася на Коко Шанель: "шикарна жінка".

Також Знай.иа повідомляв, що Оля Полякова вирішила відмовитися від образу "королеви ночі", але фанати не оцінили — Олі сказали, що вона схожа на пуделя.